anne_marieLev väl! Hälsa handlar om balans. Balans mellan kropp & själ, mat & motion, om avkoppling & återhämtning. Jag vill hjälpa dig ta ett steg i rätt riktning.

Hur mår du? Den frågan ställer jag många gånger per dag i mitt arbete och de flesta svarar automatiskt att det är bra. Men efter en stunds samtal kommer det ofta fram att det kanske inte är så bra i alla fall. Min erfarenhet är att många människor inte mår så bra i kropp och själ, varken vuxna eller barn. Du kanske känner så här:

  • Utmattad, trött och energilös
  • Värk och smärta
  • Vikt och hudproblem
  • Orolig och sömnproblem
  • Mag­ och tarmproblem

Det behöver inte vara så. Jag vill hjälpa dig med din hälsa så du hittar din balans

Boka direkt
Mobil: 076-230 15 35
Tel butik: 0176-26 84 88
Mejl: norrtalje@halsokraft.se

Inför besöket fyll i hälsoprofil och FAB. Kom in och hämta dem hos oss på Hälsokraft Norrtälje eller ladda hem dem här.

♥ halsoprofil

♥ fab_halsokraft

 

Hälsoanalys ­ avgiftningsbehov

Att göra en hälsoanalys innebär att du snabbt får besked om obalanser som orsakar dina symtom. Människan är uppbyggd av miljontals celler och när deras kommunikation försämras uppstår symtom. Det kan vara näringsbrister, felaktigt pH värde, belastningar av kemikalier, tungmetaller och parasiter. Du får sedan råd om kost, kosttillskott, vilken motion och vilka andra terapiformer som kan vara till hjälp i din läkning.

Du fyller i en hälsodeklaration och vi går igenom den tillsammans. Du får individuella råd om kost, motion & kosttillskott.

Pris: 550 kr

 

Hårmineralanalys

Känner du dig trött & ospecifikt olustig? Analysen mäter mineraler & tungmetaller i din kropp. Viktigt för din hälsa är att mineralerna är balanserade mot varandra. Smart att göra en analys vid de stora förändringsfaserna i livet; Tonår, före planerad graviditet, efter graviditet & amning, medelåldern eller vid klimakteriet.

Behandlingen innehåller två besök, först hälsoanalys – avgiftningsbehov och genomgång av denna, hårprov. Besök två, genomgång av provsvaret och kost- och näringstillskotts-rådgivning.

Vi samarbetar med NutriTech Scandinavia AB. Hårprovet skickas till Labroratoriet Trace Elements , Inc i USA där det analyseras.

Pris: 1 700 kr

 

Zinktest

Zink är en av våra viktigaste mineraler, för sårläkning, immunförsvaret, hud, hår och naglar. Enkelt test på Zinkbrist.

Pris: 250 kr

 

Jodtest

Jod är en av de viktiga byggstenarna för att sköldkörteln skall fungera. Enkelt test på Jodbrist

Pris: 250 kr

 

Blodtrycksmätning

Högre tryck medför ökad risk för stroke, hjärtförstoring och hjärtkärlsinsjuknande i samband med stillasittande höga blodfetter, diabetes och rökning.

Pris: 50 kr