Jag har arbetat som terapeut sedan 1990. Då som massageterapeut för att sedan vidareutbilda mig i olika holistiska metoder för både kropp och själ. Många gånger kombinerar jag olika metoder utifrån vad som behövs just i stunden.

Mina huvudinriktningar är :

 • Kom till ro och balans
 • Omfamna din sorg
 • Hämta din energi

Kontakta mig gärna ifall du önskar en behandling men är osäker på om vilken som passar dig bäst.

 


Behandlingar som ökar ditt välbefinnande i kropp & själ 

 • Rosenmetoden är en mjuk och varsam kroppsbehandling som syftar till att lösa upp muskelspänningar och blockeringar i kroppen.
  Rosenmetoden bidrar till avspänning, ökad kroppskännedom och medvetenhet om kopplingen mellan kropp, känslor och tankar. När kroppen befrias från stress, spänningar och blockeringar öppnas nya vägar till utvecklingen.
  Pris 60 min 700:-, 75 min 850:-
 • Regndroppsmassage, även kallad Regndroppstekniken eller Regndroppsterapi är en härlig, väldoftande och rogivande behandling på fötter och rygg.
  De kraftfulla eteriska oljorna renar ryggraden (rygg och nackproblem) från bakterier och virus, lindrar inflammationer, smärta och värk, stärker immunförsvaret, minskar symptom orsakade av stress, skapar känslomässig balans, förbättrar sömn, ökar cirkulationen, renar kroppen från gifter och skapar en reningsprocess i kroppen, höjer kroppens energinivå och humör.
  Pris 45 min (enbart rygg) 575:-, 75 min (fötter och rygg) 850:-
 • Meditativ fot, hand och huvudmassage är en mycket mjuk och avslappnande massage som hjälper dig att stanna upp och ”bara vara”.
  Med lätta rörelser masserar man områden som i zonterapin motsvarar ryggraden. Den motsvarar även vår existentiella ryggrad och mittlinje. Allt i universum är uppbyggt med rörelser kring en mittlinje. Genom att massera fötternas, händernas och huvudets ryggradszonerna öppnar vi upp för en stärkt kontakt med vår inneboende visdom och livskraft.
  Pris enskild behandling 60 min 700:-, heldagskurs 1400:-
 • Sorgbearbetning är ett handlingsprogram utifrån Svenska Institutet för Sorgbearbetning.
  I programmet där man träffas 8 gånger lär du dig hur du kan arbeta för din känslomässiga läkning vid dödsfall, separationer och andra förluster. Jag arbetar både individuellt och i grupp.Ring gärna så berättar jag mer om programmet. 070-631 24 36
  Pris 8 individuella träffar á 60 min 4800:-, 30 min 400:-
 • Soul Body Fusion® är ett enkelt och kraftfullt verktyg till att bli mer närvarande i sin kropp.
  I Soul Body Fusion ber vi vårt högre jag att vara i vår kropp och i vårt medvetande fullt ut. Kropp och själ balanseras och vi blir kraftfullare. Behandlingen har vissa likheter med meditation och mindfulness.
  Pris enskild behandling 60 min 700:-, heldagskurs 1400,-
 • Kristall – ljusbehandling är en ljusbehandling som renar och balanserar dina energicenter/chakran. Den stimulerar din självläkning och ditt välbefinnande.
  Kristallbädden består av sju kristaller som kommer från gruvor i Goiàs, Brasilien. Det är sju rena kvartskristaller som är slipade till en viss frekvens och som det kommer färgat ljus igenom. Kristallerna riktas in mot dina chakran och belyser dem under 40 minuter. Behandlingen är kopplad till den världskände brasilianske healern ”John of God”s healingcenter Casa de Dom Inácio.
  Pris 40 min 400:-

Jag är: Dipl. Rosenterapeut, Regndroppsmassör, Massageterapeut,  Handledare i Sorgbearbetning, lärare i Soul Body Fusion och The Metamorphic Technigue. Den senare har jag modifierat en aning och kallar den numera för Meditativ fot, hand och huvudmassage.

Boka direkt

Mobil: 0706-31 24 36
Tel butik: 0176-26 84 88
Hemsida: www.hjartkraft.se