shepherd_mys
Hög mysfaktor med tofflor och pläd från Shepherd

Dina fötter ska bära dig länge – och långt. Vi har hjälpmedel som tar hand om dina fötter så du slipper skav och svullnad i ben och fötter.

När du väljer tofflor från Shepherd får du en lyxig start på varje dag. Härliga ulltofflor där varenda liten detalj görs med hängivenhet och passion. Shepherd har även som ambition att vara ett ledande företag i branschen vad det gäller djurhållning.

Medisox stödstrumpor hjälper dig som har fått försämrad blodcirkulation t.ex. om du står eller sitter stilla under en längre period. Försämrad blodcirkulation gör dig stel och svullen i fötter och underben och ger en ökad risk för blodproppar. Stöd-/kompressionsstrumpor hjälper dig att få pigga och fräscha ben igen.

Prosox antihalk strumpor har lös resår och antihalk-sula med frotte-sula invändigt. Ett enkelt sätt att förhindra onödiga halkskador i inomhus. Antihalkfunktionen behåller sitt grepp tvätt efter tvätt. Tvättas i 60 grader.

Joya – världens mjukaste sko har en mjuk följsam sula som ger din fot möjlighet att röra sig naturligt. Den positiva effekten av en mjuk, fjädrande yta på rörelsesystemet (se även ”sensomotorisk träning”) är välkänd bland sjukgymnaster och är ett högaktuellt ämne inom förebyggande och rehabilitering. Joya har utvecklat en sko som utnyttjar denna princip. Det mjuka, smidiga materialet i den patenterade sulan innebär att belastningen på fötterna är idealiskt fördelade när du går och står istället för att koncentrerats till några få ställen.

Prosox antihalk-strumpor
Joya skor
Sheperd tofflor

 

Medisox stödstrumpor