Kurs Meditativ massage 25/11

posted in: Uncategorized | 0

Välkommen på heldagskurs i Meditativ fot, hand och huvudmassage

Du både lär dig och får en mycket mjuk och avslappnande massage som hjälper dig att stanna upp och vara i kontakt med inneboende livskraft.

Meditativ fot, hand och huvudmassage kommer från The Metamorphic Technique som i sin tur har sin grund i Zonterapin. Den mjuka massagen ges på zoner kopplat till ryggraden. Den kan ges till alla åldrar och till personer med funktionsnedsättning.

Delar ur innehållet: Vad är Meditativ fot, hand och huvudmassage? Hur kom det till? Hur gör man? Vad kan man förvänta sig och vad har andra upplevt? Kursen tar också upp livskraft, compassion och lugn och rohormonet oxytocin kopplat till vänlig beröring med mera.

Kursen är både för dig som vill använda den i ditt arbete med klienter och för dig som vill ge det till familj och vänner samt för ditt eget personliga växande.

Ledare: Kristin Bomanson, lärare i Meditativ fot, hand och huvudmassage som ingår i Zonterapeututbildningen vid Axelsons Gymnastiska Institut. Hon är utbildad vid The Metamorphic Association och har i flera år gett det till deltagare vid dagcenter samt undervisat närstående och personal

Tid 25/11 10.00-16.30
Plats Hälsokraft Norrtälje, Posthusgatan 10
Pris: 1400 kr, inklusive fika och intyg. Halva priset för dig som vill repetera.
Anmälan senast 18/11 till Kristin 070-631 24 36